Torsdag 10. maj 2018

CHRISTIAN FUHLENDORFF DEL 1

Christian Fuhlendorff er i 2018 klar med et nyt one man show under titlen ”Fuhlendorff - går over i historien”. Dobbelttydigt endda, for ud over at handle om verdenshistorien, hvor Christian kaster sig over en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, er det første gang en dansk komiker leverer et show i 2 dele.

Del 1: 10.05.2018 – 265 kr. + gebyr

Del 2: 07.11.2018 – 265 kr. + gebyr

Pakkepris, del 1 & del 2 – 485 kr. + gebyr

Dørene åbner kl. 18.00

Pris i døren: 285 kr. - Såfremt der ikke er udsolgt!

Showet er siddende

Så er jeg sgu klar med et nyt solo show, "Går over i historien". I mine tidligere shows er I kommet tættere på min fortid og historie. Nu skal vi noget andet, sådan da. For denne gang har jeg tænkt mig, at vi skal tættere på vores allesammens historie. Jep, jeg har tænkt mig at fortælle hele verdenshistorien.

"Hvorfor fortælle verdenshistorien?", hører jeg dig tænke. Fordi min datter i bilen, på vej til skole, en morgen spurgte mig, “far, har du altid været her?” Og efter at have kastet jeg mig ud i et kluntet forsøg på at forklare hende verdenshistorien, gik det op for mig, at det ville kræve, at jeg faktisk satte mig ind i det. Så det har jeg gjort. Men i takt med at min viden om emnet blev større, blev datterens spørgsmål dybere. For hvad er vores historie og findes den andre steder end inden i vores hoveder og derfor bare er noget vi tror. Og hvad med tro, har vi nogensinde haft brug for den, for i dag er løbet da kørt, ikk’? Og lever vi mennesker, slet og ret, forkert, i forhold til hvad vi er - nemlig jordens klogeste abe?

I efteråret 2018 kaster jeg mig ud i “Går over i historie II”. Jep, to solo-shows på ét år, men de hænger ikke som sådan sammen. Hvor det første handler om hvordan, vi aber blev til mennesker, handler det andet om den verden, vi har bygget op. Ja, begge shows foregår på den samme tidslinje, men ikke ikke på det samme tidspunkt og kan godt ses hver for sig. Så hvis du er til universets skabelse, livets begyndelse og menneskets første skridt, så er det “Går over i historien”, du skal se. Er du mere til “Oldtidens store tænkere, romernes bygningsværker og… jeg skal lige have læst op på det, så er det “Går over i historien 2”. Jeg skal for pokker lave to shows på et år! Du er selvfølgelig også velkommen til at se begge. Glæder mig til vi ses rundt om i landet, aber!

- Christian

Sådan køber du billet

Det er muligt at købe billetter til:

Del 1: 10.05.2018 – 265 kr. + gebyr

Del 2: 07.11.2018 – 265 kr. + gebyr

Pakkepris, del 1 & del 2 – 485 kr. + gebyr

Vil du købe billet til et af showsne, vælg prisen “løssalg”

For at opnå adgang til pakkeprisen skal du lægge billetter til både del 1 & del 2 i kurven. Herefter vil rabatten fremgå. Desuden skal der købes det samme antal billetter til begge shows. Bemærk, at der tillægges billetgebyr på alle billetter.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.