Onsdag 07. nov 2018

CHRISTIAN FUHLENDORFF DEL 2

Christian Fuhlendorff er i 2018 klar med et nyt one man show under titlen ”Fuhlendorff - går over i historien”. Dobbelttydigt endda, for ud over at handle om verdenshistorien, hvor Christian kaster sig over en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, er det første gang en dansk komiker leverer et show i 2 dele.

Del 1: 10.05.2018 – UDSOLGT

Del 2: 07.11.2018 – 265 kr. + gebyr

Dørene åbner kl. 18.00

Pris i døren: 285 kr. - Såfremt der ikke er udsolgt!

Showet er siddende

Del 1 D. 10.05.2018

I første del tager Christian os fra starten, mere præcist the big bang, hen til vores solsystem blev skabt, forbi livets begyndelse, menneskets oprindelse, hele vejen frem til grækerne, filosofferne og vestens fødsel. Hvordan kan ingenting blive til alting? Og hvordan kan en svag abe gå fra at være i bunden af fødekæden, startende på alle fire, til at stå oprejst på to ben på toppen af hele lortet. Vi skal igennem 13.8 milliarder år, så spænd jer fast, vi har travlt! 

Del. 2 D. 07.11.2018

Man siger jo, at alle veje fører til Rom, hvilket betyder, at alle veje også fører derfra. Så det er et godt sted at begynde. Igennem krige, opfindelser, riger der falder og andre der bliver skabt, finder vi frem til netop nu. Hvorfor falder store civilisationer fra hinanden og er det dét, der er ved at ske for vesten netop nu? Hvor første del handlede om begyndelsen, handler anden del i højere grad om slutningen.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.