Lørdag 10. mar 2018

Hugo Helmig

Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som lige nu ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange. Samtidig er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han besøger 21 byer landet over.

Dørene åbner kl. 20.00

Pris i døren: 160 kr. 

Koncerten er stående

Hugo Helmig har netop spillet sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live – den 10. marts kan han opleves på Gimle. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.

Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv:

”Det var en stor oplevelse at være ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:

” Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv.”

Support: Milli Naomi

Med sine blot 18 år, er Milli Naomi stadig et spirende stjerneskud på den danske musikscene. Hendes musik beskrives bedst som stemningsfuld, smuk, sofistikeret singer-songwriter, som rammer lige dér hvor sårbarhed og ærlighed rammer i kroppen. 
Med sine sjældent fine harmoniske akkorder, et romantisk , hudløst - og til tider smertende tekstunivers - er hun klar til, at gøre sin debut på de danske spillesteder, når hun over to måneder, skal supportere Hugo Helmigs tour.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.