Lørdag 14. apr 2018

MICHAEL LEARNS TO ROCK

MLTR har i deres usædvanlige lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler. Først og fremmest i Skandinavien og Asien har bandet været særdeles populære. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

Dørene åbner kl. 20.00.

Pris i døren: 315 kr.

Koncerten er stående.

Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus ,og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

For at levere et tydeligt bevis på bandets evne til fortsat at levere popmusik i verdensklasse, går MLTR i sommeren 2017 i studiet med en god håndfuld nyskrevne sange skrevet af forsanger Jascha Richter, og begynder indspilningen af hvad der vil blive bandets 9. studiealbum. MLTR forventer at kunne udgive albummet i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden rundt.

”Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter ”(...) vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”

Koncertmenu - UDSOLGT!

Caféen er nu fuldt booket til spisning, men du skal fortsætte festen i Natcaféen efter koncerten.