Fredag 06. apr 2018

SAVEUS - UDSOLGT!

FÅ BILLETTER!

Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X Factor-vinder vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen 'Levitate Me', har SAVEUS siden markeret sig som et anmelderrost livenavn med en solid debut-EP i baggagen. 

Dørene åbner kl. 20.00.

Pris i døren: 210 kr. 

Koncerten er stående.

Tilbage i juni måned trak SAVEUS et af de største publikummer på årets Northside Festival. Bandet skabte i silende regn en van(d)vittig medrivende koncertoplevelse for de mange fremmødte. BT og andre medier kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser.”

Indtil koncerten kan man i mellemtiden se frem til mere musik fra SAVEUS, som varsler nyt i løbet af september.

Koncertmenu (UDSOLGT!)

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. Denne aften tilbyder Gimles café en specialdesignet koncertmenu, som består af tre retter til 189 kr.:

- Forret: Røget laks - creme fraiche - kapers - dild
- Hovedret: Kylling - risotto - svampe - grønt - sauce
- Dessert: Ananas - lakrids - chokolade

Vi anbefaler ankomst kl. 18.00, så I har god tid til at nyde maden inden dørene åbner til koncerten kl. 20.00.

På grund af begrænsede antal pladser, er det en god idé at købe i forsalg eller reservere bord på bordreservation@gimle.dk.
Koncertmenuen er UDSOLGT!

Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov.