Fredag 16. mar 2018

BISSE

Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange "Tour de Smackdown", der forrige weekend fik en smuk afrunding på Rakett Natt festivalen i nordnorske Tromsø. Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest.

Billetsalg starter mandag d. 11. september klokken 10.00

Dørene åbner kl. 20.00

Pris i døren: 210 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er stående

Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange "Tour de Smackdown", der forrige weekend fik en smuk afrunding på Rakett Natt festivalen i nordnorske Tromsø. Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften "Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert" uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene "Kong Bisse af Northside" og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.

Under overskriften "Fuldt Flor Tour" annoncereres nu en række koncerter i foråret '18. Senest udgav Bisse albumforløberne "Legeaftale" og "Bjælkehuset", der begge strøg i direkte A-rotation på P6 Beat. 19. september spiller sangeren en eksklusiv indvielseskoncert for det kommende barndomsalbum 19.6. 87, der udkommer i slutningen af september. Den allerede udsolgte koncert vil foregå på Jazzhouse i København og bliver det sidste Bisse-show for i år.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.