Lørdag 28. apr 2018

Østkyst Hustlers

Det er med stolthed at Gimle kan præsentere et af Danmarks mest originale hiphop live-acts, når Jazzy H, Bossy Bo og DJ Peyk indtager Tanken.

Dørene åbner kl. 20.00
Pris i døren: 215 kr. 
Koncerten er stående

ØSTKYST HUSTLERS
Vi skal tilbage til 1998 for at finde Østkyst Hustlers’ sidste studiealbum. Men de tre hiphop-pionerer Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk har ikke ligget stille siden. Tvært imod har de opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts. Med et groovy funkorkester i ryggen og et bagkatalog fyldt med massive hits, kan de sparke gang i en hvilken som helst scene fra de mindste til de allerstørste. 

I foråret 2018 kommer så Østkyst Hustlers’ længe ventede fjerde album. Ambitionerne er skyhøje, og endnu en gang kommer teksterne til at sætte nye standarder for, hvad det danske sprog kan bruges til. 

Om deres fans siger Peyk: ”Vi har Danmarks fedeste publikum”. ”De gamle fans er blevet voksne, og en hel ny generation er kommet til. Alle rapper med og går amok, når vi spiller”. Det er endnu for tidligt at sige, hvor mange af de nye sange, der skal med i live-settet, men én ting er sikkert: publikum bliver ikke snydt for klassikere som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ og ’Hustlerstil’. Som Bossy siger: ”For os handler det om at lave en fest, og hvis vi sender publikum hjem uden hæse stemmer og ømme ben, så har vi ikke gjort vores job ordentligt”. Jazzy nikker og tilføjer: ”Det er heldigvis ikke sket endnu”.

Koncertmenu

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. Denne aften tilbyder Gimles café en specialdesignet koncertmenu, som består af tre retter til 189 kr.:

- Forret: Røget laks - creme fraiche - kapers - dild
- Hovedret: Kylling - risotto - svampe - grønt - sauce
- Dessert: Ananas - lakrids - chokolade

Vi anbefaler ankomst kl. 18.00, så I har god tid til at nyde maden inden dørene åbner til koncerten kl. 20.00.

På grund af begrænsede antal pladser, er den en god idé at købe i forsalg eller reservere bord på bordreservation@gimle.dk.

Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov.