Torsdag 29. mar 2018

Peter Sommer & Tiggerne

PETER SOMMER & TIGGERNE gjorde i starten af 2017 lidt af et comeback. Med udgangspunkt i de statuetmagnetiske album TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE spillede bandet 3 udsolgte og velanmeldte koncerter i København og Århus.

Dørene åbner kl. 19.00

Pris i døren: 260 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er stående

Rockpoesien var tilbage, og den var ikke mæt! Bandet udgav i forbindelse med koncerterne singlen SKØNNE SPILDTE KRÆFTER med fornem respons til følge: godt med airplay og prisbelønnet ved Folkekirkens Nye Musikpris 2017.

Endnu en single BITTERSØD NATSKYGGE udkom i sommeren 2017 og skød en fin lille festival tour afsted og sangen endte i A-rotation på P4 og hos P6.

PETER SOMMER & TIGGERNE bruger efteråret på at indspille nyt album, og bandet drager på tur, der bl.a. kommer forbi Gimle.

Koncertmenu

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. Denne aften tilbyder Gimles café en specialdesignet koncertmenu, som består af tre retter til 189 kr.:

- Forret: Cremet suppe - sprødt brød
- Hovedret: Kalv - kartoffel - saute - timian sauce
- Dessert: Frugt - vanilje - knas

Vi anbefaler ankomst kl. 17.30, så I har god tid til at nyde maden inden dørene åbner til koncerten kl. 19.00.

På grund af begrænsede antal pladser, er den en god idé at købe i forsalg eller reservere bord på bordreservation@gimle.dk.

Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov.