Fredag 08. jun 2018

PETER & DE ANDRE KOPIER

Alle – inklusive Smukke Linda og Stakkels Jim – troede hele verden ville gå i stå, da Gasolin’ lukkede og slukkede i 1978.  Men, nej! 39 år efter lever musikken stadigvæk stærkt videre i Danmarks bedste Gasolin’show med Peter & De Andre Kopier, der har været snart 24 år på banen som ét af Danmarks mest efterspurgte kopiorkestre.

Dørene åbner kl. 20.00

Pris i døren: 180 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er stående og en del af Sølvravnen 

Luftguitaren bliver rusket til Strengelegen. Der er altid gang i Rabalderstræde. Langebro er stadig lang og lidt for stejl en tidlig mandag morgen, og Smukke Charlie drøner Deruda’ på sin Harley.  

Siden 1993 har Peter & De Andre Kopier med største glæde, respekt og kærlighed holdt festen kørende. Der er bal og gang i den, når Kopierne går på scenen; i hallen, på kroen, på stadion. At løse billet til en koncert med Peter & De Andre Kopier er som at løse en returbillet til 70'erne. Det er næsten som at være der selv; det er et super-nostalgisk genhør med de gode, gamle Gas-hits ingen skandinav nogensinde glemmer.

Hvor den tunge start gik fra små caféer, bodegaer og værtshuse, fik Peter & De Andre Kopier pludselig i ’95 så megen succes med at spille Gasolin's sange, at både radio, Tv og aviser nærmest faldt over hinanden i jagten på historien om bandet i den følgende tid. Succesen var uden overdrivelse "hjemme". Samme sommer debuterede Peter & De Andre Kopier på både Midtfyns, Langelands og Skanderborg Festivalen. Året efter fulgte også Samsø og en lang række andre festivaler rundt om i landet.  Og siden har Kopierne spillet for små 2 millioner nostalgikere landet over, fordelt på ca. 2000 koncerter! 

Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjalden. Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’...– så tror du det er løgn!”

Koncertmenu

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. Denne aften tilbyder Gimles café en specialdesignet koncertmenu, som består af tre retter til 189 kr.:

- Forret: Sommersalat med gedeost
- Hovedret: Kylling med nye kartofler, sauté og sauce
- Dessert: Blomme trifli

Vi anbefaler ankomst kl. 18.00, så I har god tid til at nyde maden inden dørene åbner til koncerten kl. 20.00.

På grund af begrænsede antal pladser, er den en god idé at købe i forsalg eller reservere bord på bordreservation@gimle.dk.

Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov.