Lørdag 03. mar 2018

DE DANSKE HYRDER

Kom og oplev "morgendagens rapstjerner", når det danske rapkollektiv, De Danske Hyrder, gæster Gimle. Hyrderne er vanen tro garant for et kompetent og underholdende show, der bl.a. omfavner fortællinger om livsovervejelser, fællesskab og kærlighed.. til øl! 

Dørene åbner kl. 20.00
Pris i døren: 150 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)
Koncerten er stående og en del af Bronzeravnen og Sølvravnen 

De Danske Hyrder er for langt de fleste et ukendt navn, der nok vækker tanker om noget helt andet end ”morgendagens rapstjerner”. Men bag det usædvanlige navn, som i øvrigt er opstået på baggrund af en gammel græsk drukvise, banker syv unikke og passionerede hjerter for dansksproget rap, fællesskab og god gammeldags historiefortælling.

De Danske Hyrder har fejret 3 års jubilæum i deres musikalske kollektiv og runder inden længe 15.000.000 streams, et tal de fleste artister og bands drømmer om. Bag De Danske Hyrder gemmer sig T.O., Joseph, Ado, Oli, Bering, Don Luc og Marty. Omdrejningspunktet har altid været fællesskabet. Fællesskabet omkring musikken, en fælles kærlighed til øl, fælles kærlighed til livet og til hinanden. Det lyder som meget at holde styr på – 7 unge mænd med forskellige holdninger og meninger til livet – men ikke desto mindre er det lige netop den cocktail, kombineret med et superenergisk liveshow, der har ført til de mange streams og ikke mindst de mange dedikerede fans.

- ”Efter at have lavet to album på Don Lucs værelse i betonparadiset Galgebakken i Albertslund, besluttede vi, at de naboer vi havde holdt vågne igennem 3 år, skulle have fred. Vi investerede i et studie. Det resulterede naturligvis i tre ugers fest …” – De Danske Hyrder.

Det kommer næppe som en overraskelse, at de tre mest populære sange hedder ”Med mine drenge”, ”Billige bajere” og ”Jeg’ fuld hele tiden og er pisse ligeglad du”. Omdrejningspunktet i teksterne er livet som unge mænd - med vennerne, med festen, med branderterne og ikke mindst med oplevelserne. Men på det nye album ”DDH” bevæger de sig også ind i en ny fase i livet. En transformation fra ung mand til rigtig mand.

- ”Engang handlede alt om vodka og stærk absint, nu er det kun min chokolade der er på 70%” – De Danske Hyrder ”Fucket Mig Op”.

Hyrderne er fra Albertslund, og ja - Orgi-E (fra Suspekt) er naturligvis en af de 14.000 dedikerede fans, det var ham der introducerede bandet til Playground Music, der var med i de første 10 år af Suspekts fantastiske karriere.

Det nye kapitel starter den 3. marts med albummet ”DDH” – et album fyldt med glæde, fællesskab, minder og livsovervejelser…. og øl.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.