Fredag 11. maj 2018

BERSÆRK

Gimle inviterer til koncert med Bersærk, der i løbet af de sidste år for alvor sparkede døren ind til den danske undergrundscene, med sin unikke, dansksprogede doom/heavy-rock. En glimrende mulighed for at opleve en energiudladning af dimensioner, og et af Danmarks absolut fedeste liveacts. 

Dørene åbner kl. 20.00
Pris i døren: 80 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er støttet af Nordisk Kulturfond og PULS. 
Koncerten er stående og en del af Bronzeravnen og Sølvravnen 

"... hvor kan man skrive under pa°, at de er et af Danmarks fedeste livebands?" spurgte anmelderen fra heavymetal.dk efter en Bersærk-koncert i eftera°ret 2016. Han beskrev endvidere bandet som "sindssygt tight" og "hele tiden i øjenhøjde med publikum."

Netop koncerterne er en grundlæggende del af Bersærks DNA, og det er ikke uden grund, at bandet blev nomineret til High Voltage Rock Awards-prisen som ”A°rets Danske Liveband” i april 2017. I 2016 var Bersærk nomineret ved samme arrangement, dengang i kategorien ”A°rets Danske Rockudgivelse”.

MUSIKALSK BAGGRUND
A°rhusianske Bersærk blev dannet i 2012, og med udgivelsen af debutalbummet MULM i eftera°ret 2015 sparkede bandet for alvor dørene ind til den danske undergrundsscene med sin unikke, dansksprogede doom-rock/heavy-rock.

Siden da har kvartetten - med karismatiske Casper Popp i front - imponeret med intense liveoptrædener over det ganske danske land, inklusiv medrivende koncerter pa° de store festivaler Copenhell og Roskilde Festival i 2016. Bersærk er ogsa° et yndet supportband for store sa°vel danske som udenlandske navne. Blandt andet har de a°bnet ballet for Red Fang og EyeHateGod, og i juni ma°ned 2017, varmede de op for Monster Magnet pa° Voxhall i A°rhus.

Deres eftera°rstour blev skudt i gang pa° Fermaten i Herning, og ind i mellem koncerter rundt om i det danske land, stikker Bersærk i slutningen af oktober til søs, hvor de skal spille pa° Copenhell Metal Cruise.

Ud over MULM har Bersærk EP'en TRÆLDOM (2013) i sin diskografi. Ba°de EP'en og det fulde album har høstet mange roser hos anmelderne. Sideløbende med de heftige energiudladninger til koncerterne er Bersærk sa°ledes ogsa° i fuld gang med at arbejde pa° nyt materiale til et kommende album. Den første single – Fimbuls Børn – udkom den 31. maj 2017. Udgivelsen af hele deres andet fuldlænge-album forventes i først i det nye a°r, og bliver startskuddet til Bersærks Releasetour 2018.

Bersærk har i 2017 ogsa° medvirket i et projekt, som blev sat i søen af Chainsaw Cherry Productions og endte ud i en mini-dokumentarfilm om blandt andet den nye single. Se filmen ”Fimbuls Børn” via www.vimeo.com/bersaerk

 

SUPPORT: Ondt Blod (NO)

Ondt Blod består af 5 stykker hardcore individer fra det nordlige Norge. Bandet holder den hardcore nordiske stil i live, som den blev sat af de store JR Ewing og So Much Hate, mens de stadig formår at producere storladne øjeblikke med melodisk klarhed. Ondt Blod har siden 2013 leveret ravage til spillesteder og festivaller. Kvintetten har delt scene med bands såsom Gallows, Millencolin og har lige været på tour med Kvelertak. bandets liveoptræden kan bedst beskrives som, destruktivt, hvor crowdsurfing og blå mærker er en vital del af showet. 

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.