Lørdag 12. maj 2018

Ida Nielsen & Band

Gimle er utrolig stolt af at kunne præsentere Ida Nielsen & Band når de rammer Tanken på Gimle. Med en fortid som PRINCE’s bassist, er der garanti for solide grooves, tossede indfald og iørefaldende melodier der fremføres med både sjæl og attitude.

Dørene åbner kl. 20.00
Pris i døren: 200 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)
Koncerten er stående og en del af Sølvravnen 

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016, og selvom hun ikke helt er kommet sig over tabet af sin læremester og tætte ven, PRINCE, har hun alligevel formået at færdiggøre sit 3. soloalbum ’Turnitup´, samlet et fantastisk band og er nu igen draget på turné, som har affødt koncerter både herhjemme og i udlandet.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med en pæn forårsturné samt en mindre efterårsturné. Begge tours var pænt besøgte, og på trods af hendes aktivitetsniveau har hun også haft tid til at optræde i både USA og Kina. Desuden har hun medvirket i Festspillene i Bergen 2017, hvor hun sammen med ’London Sinfonica’ spillede musik der var komponeret specielt til hende.

Musikalsk kan Ida Nielsen beskrives som en kunstner der blander genrer som old school-funk, hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald og iørefaldende melodier der fremføres med både sjæl og attitude.

Ida Nielsen har siden 2010 været en vital medspiller for den legendariske PRINCE, der gik bort i april 2016. Kort efter hendes første jamsession med verdensstjernen blev hun fast inventar i bandet ”The New Power Generation”, og ca. en måned efter startede de en verdensturné der varede i hele 2 år.

Ida lover at levere et hårdslående, højenergisk funkshow, pakket med gode vibes og stramme grooves - og selvfølgelig masser af bas!

Koncertmenu

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. Denne aften tilbyder Gimles café en specialdesignet koncertmenu, som består af tre retter til 189 kr.:

- Forret: Rejer - dild - havtorn
- Hovedret: Kalv - kartoffel - selleri - spinat - sauce
- Dessert: Rabarber - creme - knas

Vi anbefaler ankomst kl. 18.00, så I har god tid til at nyde maden inden dørene åbner til koncerten kl. 20.00.

På grund af begrænsede antal pladser, er den en god idé at købe i forsalg eller reservere bord på bordreservation@gimle.dk.

Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov.