Fredag 18. maj 2018

WAFANDE FAMILIEKONCERT

FÅ BILLETTER!

Det er nok de færreste børn og helt unge der får lov til at gå til koncert en fredag aften kl. 22.
Vi har derfor arrangeret to specialkoncerter for netop børn og unge med et af tiden allerhotteste navne, den allestedsværende Wafande der tager sit altid veloplagte band med på Gimle og giver to familiekoncerter. Bemærk at pladsen foran scenen vil være forbeholdt ungerne, mens de voksne kan stå bagerst i salen eller ude i siderne.

Dørene åbner kl. 15.30 for show 1, og igen kl. 18.30 for show 2
Pris i døren: 180 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)
Koncerterne er stående

WAFANDE
Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som ”Se Mig I Dag”, ”Django”, ”En Anden” for bare at nævne nogle få. 

2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’. Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande – specielt efter hele fire sæsoner som coach i Voice Junior på TV2. 

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere. 

Live overrasker Wafande gang på gang publikum. Ja, faktisk sker det, at han overrasker sit eget band. Improvisationen falder Wafande naturligt ind, og der er ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest – hver gang. 

Siden det guldcertificerede debutalbummet ’Du Ved Det’, udgivet på Universal Music i 2011, er den altid hårdtarbejdende sanger for længst trådt ud af undergrunden, og det er få danskere, der ikke kender Wafande og hans musik. I 2014 udgav Wafande sit andet fuldlængde album ’Nyt Land’. I 2015 udkom den soulede single ’Himlen for mig selv’ fra EP’en ’Grand Danois’ og blev straks Ugens Uundgåelige på P3. 

Varighed: Ca. 1 time.
Anbefalet alder: Fra 4 år.

Sted: Gimle - Tanken, dørene åbnes en time før hver koncertstart
OBS: Børn skal være i følge med en voksen
Alle over 3 år skal have billet til arrangementet
Medlemmer får 50% rabat. Læs mere på www.gimle.dk/bliv-medlem

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.