Lørdag 29. sep 2018

MEZZOFORTE (ICE)

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit "Garden Party" i 1983, og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes.

Dørene åbner kl. 20.00

Pris i døren: 300 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er stående

Koncerten støttes af Nordisk Kulturfonds nye netværkspulje, PULS.

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20'er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017. Det var Steinar Berg der tidligt så potentialet i bandet. Det tog fire albums at få hul igennem til hitlisterne, og med albummet Surprise Surprise fra 1982 ramte Mezzoforte både hitlister og diskotekernes dansegulve med "Garden Party" der i øvrigt blev arrangeret af Chris Cameron.

Mezzoforte viste verden, hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skulle lyde og det har de gjort lige siden. Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer.

Islændingene leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer. Mezzoforte er den lækre lyd af Sportslørdag - bare live - tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde.

Funk/jazz festen er tilbage!

Koncertmenu

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. Denne aften tilbyder Gimles café en lækker 3-retters koncertmenu til 189 kr., baseret på sæsonens råvarer. Aftenens menu fastsættes senest 14 dage i forvejen og vil fremgå her på siden.

Vi anbefaler ankomst kl. 18.00, så I har god tid til at nyde maden, inden dørene åbner til koncerten kl. 20.00.

På grund af begrænsede antal pladser, kan koncertmenuen kun købes i forsalg.

Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov.