Fredag 04. maj 2018

OMNIUM GATHERUM (FIN) + SKÁLMÖLD (IS) + SPECIAL GUEST: STAM1NA (FIN)

Gimle kan med stor glæde præsentere en aften med suveræn, nordisk metal, når Omnium Gatherum (FIN) + Skálmöld (IS) + special guest: Stam1na (FIN) gæster huset d. 4. maj på touren, The Arctic Circle Alliance - Chapter III.

Dørene åbner kl. 20.00

Pris i døren: 130 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er støttet af Nordisk Kulturfond og PULS. 

Koncerten er stående og en del af Bronzeravnen og Sølvravnen 

Omnium Gatherum (FIN)
Omnium Gatherum fra Finland spiller dødsmetal med betagende melodier og progressiv originalitet. Bandet specialiserer dig i mange retninger og stilarter, nogle af dem tydeligt synlige i lydbilledet, mens andre er mere usete og gemt i deres store lydbillede - De formår at holde det hele samlet under dødsmetal paraplyen og siges at være voksenorienteret dødsmetal for de nysgerrige hoveder!
Der er en ny plade på vej via Century Media.

Skálmöld (IS)
Skálmöld blev grundlagt i august 2009 og er siden da blevet én af de største metalbands på Island. Bandets debut album, "Baldur" blev udgivet i slutningen af 2010 og blev straks en stor succes, både hos metal scenen og den mere almindelige crowd.
Skálmöld udgav derefter albummet igen via Napalm Records i 2011 og har siden haft en stor indvirkning på den internationale metalscene. Efter mere end et år med tours i støtte af Baldur gik Skálmöld tilbage til studiet for at optage deres andet album med titlen "Börn Loka". Det blev udgivet i slutningen af 2012 og efterfulgt af omfattende tours i løbet af 2013, hvorefter bandet har udgivet en CD+DVD med Islands Symfoni Orkester, Med Vættum i 2014 og Vogguvisur Yggdrasils i 2016 og et nyt album på veje i 2018.
Skálmöld spiller musik der kan beskrives som; Battle Metal, en portion Epic Viking Metal, Old School Death og Thrash Metal, mixet godt og grundigt med den islandske arv.

Special guest: Stam1na (FIN)
Det finske metalfænomen, Stam1na, har opnået næsten alt, hvad et rockband kan opnå i Finland. Hvert af deres seks albums har solgt til guld og bandet har spillet hundredvis af udsolgte koncerter over hele landet. De har vundet tre Emma-priser (den finske udgave af grammy-prisen) og går nu efter den fjerde pris med deres nye release, SLK.

 

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.