Fredag 23. feb 2018

Folk Roskilde: Helene Blum & Harald Haugaard Band (DK)

Danmarks folk-diva nr 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition.
Deres eget nyskrevne materiale blandes nænsomt med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker. Deres integritet er enestående, og deres store virtuositet og nærvær er med til at gøre deres koncerter uforglemmelige. Med deres uforlignelige Helene Blum & Harald Haugaard Band er de et af de fremmeste navne på den nye danske folkemusikscene, og med over 100 koncerter om året, hvoraf de fleste spilles i udlandet, er de samtidig et af Danmarks mest eksporterede og bedst profilerede ensembler.
Dagbladet Jyske Vestkysten beskriver dem som et: “musikalsk festfyrværkeri”.

Dørene åbner kl. 19.00
Unge under 25 år / studerende: 50 kr.
Koncerten er siddende.

Det britiske dagblad The Telegraph skriver “a haunting voice and transcending grace” om Helene Blums stemme.
Musikmagasinet Gaffa mener, at Harald Haugaard: “stormer ind og sætter sig til rette i den tronstol, som har stået klar hele tiden”
1/2 2017 udkom Helene Blums længe ventede og fjerde studiealbum “Dråber af Tid”, som bringer dem på turné i Tyskland, USA, Østrig, Norge, Canada, Japan og Danmark gennem 2017 og til Folk Roskilde i 2018.


Line-up
Helene Blum: sang og violin
Harald Haugaard: violin
Kirstine Elise Pedersen: cello
Mikkel Grue: guitarer
Sune Rahbek: slagtøj
Mathæus Bech: kontrab

Bemærk: Køb din billet i forsalg og spar penge! Billetter kan købes her.