Tirsdag 02. okt 2018

SING SING SING

Danmarks mest utænkelige bandkonstellation. en rocksanger-radiovært, en tidl. GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret 'Hit med sangen'- tv-kendis og en kommende poppensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed. bandet svæver, som humlebie, i skøn uvidenhed om, at projektet er nærmest naturstridigt og faktisk ikke burde kunne lette fra jorden. Dét har Sing Sing Sing gennem årene klart modbevist, for flyve - den kan ensemblet i høj grad.

Dørene åbner kl. 19.00

Pris i døren: 270kr.

Koncerten er siddende

Du har sikkert hørt sangene fra In This Together, det andet og seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over og på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet: Come Back Home var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier og endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv-udsendelsen: ”Landmand søger kærlighed”.

Med alle medlemmers aktive medvirken i sangskrivningen, er variation i repertoirets klang og udtryk sikret -både på albums og ved koncerterne.

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og straight pop og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos det fremmødte publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, og med fire for sangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.