Lørdag 24. mar 2018

Lørdagsjazz: Second Line Jazzband (SE)

Dette band fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989. På dette tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der i dag stadig 4 af bandets oprindelige medlemmer tilbage. Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet i de fleste klubber, festivaler og har medvirket både i TV og radio udsendelser i lande, som Danmark, Finland, Norge,Tyskland, Holland, England, Skotland og selvfølgelig Sverige.

Fri entré

Dørene åbnes kl. 10.30

Koncerten er siddende

Måske Sveriges mest populære traditionelle jazzorkester. Second Line Jazzband er kendetegnet ved deres udadvendte og friske spillestil. Tro mod den traditionelle jazz, men tilsat deres egne krydderier, boltrer de sig i gode gamle jazzmelodier, svenske folketoner og enkelte bluesstrofer.
Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidig være tro mod den New Orleanske inspirerede stil, bandet har. Er i konstant udvikling og repertoiret spænder vidt. - Bandet turnerer meget og har gennem årene haft besøg af gæste-solister, så som Lilian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Orange Kelling, Pauline Pearce, Phil Mason. Bandlederen - Niklas Carlson er også en talentfuld sangskriver og er sammen med trompetisten Jesper Albrektsson og hans far - Ulf Albrektsson - arrangørerne af Gothenborg Jazz Festival, Sverige.

Line Up: Jesper Albrektsson : trompet,vokal. Niklas Carlsson: trombone,vokal. Olof Skog: saxofon,clarinet,vokal. Anders Wasén: banjo. Per Bach: kontrabas. Johan Horner: trommer.

Imens du nyder tonerne kan du forsyne dig i baren, og i pausen er der mulighed for at bestille en Jazzplatte, som typisk består af tre håndmadder.