Tirsdag 05. jun 2018

Cafékoncert: Brianne + Caylie

Endnu en tirsdag med unge talenter fra musikprojektet Mere Monitor – endnu en tirsdag aften, som byder på gode liveoplevelser fra dygtige musikere! Brianne lægger vejen forbi Gimles café med sine engelsksprogede sange, og Caylie er klar til at udtrykke følelser gennem sin sang og musik!

Gimles Café
Koncertstart: kl. 20.30
Koncerten er siddende
Fri entré

Brianne er en dejlig blanding af dansk & amerikansk - og derfor skriver hun sine sange på engelsk. Hun er inspireret af soul, blues, RnB og pop, og har i mange år spillet på både guitar og klaver, samt deltaget aktivt i Ballerups musikliv. Brianne har, siden hun var lille, været helt vild med musikken, og er nu på vej frem med fuld fart. 

Kan man høre en følelse? Det kan man, mener den 20 årige singer/songwriter Caylie, og netop dét har hun fokus på, når hun skriver sine sange. Måden, hvorpå man kan udtrykke følelser gennem sang og musik, er for Caylie helt unik og drivkraften bag et uprøvet talent. Caylie brænder for at underholde og performe på scenen, som for hende er en lige så vigtig del af at optræde. Hendes mål er at efterlade et stærkt indtryk hos publikum, hver gang hun står på scenen. Resultatet taler for sig selv. Caylie er i fuld sving med at skrive musik, hvor følelserne er i højsædet, og hun klar til at tage Danmark med storm.