Lørdag 08. sep 2018

Workers In Songs og Alabama Black Snakes

De to lokale bands Workers In Songs og Alabama Black Snakes byder indenfor til en aften i countryrockens tegn.

Dørene åbner kl. 20.00

Pris i døren: 70 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er stående

Workers In Songs

Workers in Songs inviterer dig ind i et univers, hvor der står hjemmebrændt på natbordet, og hvor pigen for længst er skredet. De tager dig med på en tur gennem de bugtede landevejes op og nedture og viser dig de smukke solnedgange, men også hvad der kan dø på vejen dertil.

Workers in Songs udgav deres debutalbum For Grandpa i 2013, andet album That Glorious Masterpiece udkom i 2014, og ep'en Scrapbook i 2015. Bandet, der rundede 150 koncerter sidste år, har ry for at være et medrivende live band med en utrolig tilstedeværelse på scenen og en særlig evne til at spille, som om i morgen ikke eksisterer. Dette har man nu også opdaget syd for grænsen, hvor bandet af spillesteder præsenteres som: ”Die wohl coolste, wildeste, innovativste und eigentlich auch beste Country Band Dänemarks”. De danske folk- og countryrockere har eksempelvis spillet på den prestigefyldte Reeperbahn Festival og er efterhånden fast inventar på flere af Nordtysklands mest anerkendte scener.

Alabama Black Snakes

De lokale Alabama Black Snakes er kendt for deres hårdtslående og særdeles decibelmættede shows, men i aften kan du opleve dem på en helt ny måde. De har nemlig skruet ned for de forvrængede guitarer og den sønderbankende trommeslager og præsenterer en akustisk udgave af deres musik, hvor fokus vil være på at skabe en intim og til tider liderlig omgang med sangene fra deres tre sidste plader. Under mottoet, ”Sådan har du aldrig fået den før” kan du opleve de fem rock n’rollere i en hidtil uhørt følsom cocktail af mandige tårer, skam og sjæleudkrængning. Men frygt ej, slangerne har også et par es i ærmet – så mon ikke der også bliver mulighed for at svinge det ormædte træben en enkelt gang eller to?

Support: Saddle of Southern Darkness
Lige fra Kentucky, og nu i Denver, bringer Saddle of Southern Darkness dig alle de ulykkelig hyl, som du inderst inde higer efter. Ond country når det er bedst!

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.