Efter to års pause er det en glædelig nyhed, at de traditionsrige Byparkskoncerter endelig er tilbage, som vi kender dem. Vi skal igen mødes til de hyggelige gratiskoncerter under åben himmel i Byparken, hver tirsdag i juli.

Til sommerens første Byparkskoncert d. 5. juli kan du opleve de kritikerroste publikum-darlings Katinka Band samt en af dansk musiks mest nærværende stemmer – Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Der er lagt op til sommerstemning af den fineste slags, når to af landets mest efterspurgte sangerinder på tværs af generationer møder publikum i Byparkens smukke rammer.

Formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Mogens Hallager (billedet) udtaler:

"Jeg har glædet mig helt vildt til, at vi, efter to lange år med corona, igen kan komme til de traditionsrige Byparkskoncerter. Det bliver dejligt at kunne mødes under åben himmel i vores skønne Bypark!”

Spillestedsleder på Gimle, Lars Sloth, udtaler:

Milde sommeraftener, Roskildes dejlige Bypark, udsigten over fjorden, bøgetræer, fantastiske koncerter og fællesskab. Byparkskoncerterne er et af årets højdepunkter på Gimle, og de har været stærkt savnet. Hvor har vi glædet os til at præsentere årets program og til igen at se jer alle i Byparken!”

Læs mere om kunstnerne her. 

Vi ser frem til, at vi igen kan ses til store koncertoplevelser i Byparken!

TID: Tirsdag d. 5. juli 2022 fra kl. 19.30
STED: Roskilde Bypark
Der er fri entré og alle er velkommen

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.

De næste navne offentliggøres onsdag d. 6. april.